nedelja, 2. marec 2014

Kamp Valkanela blizu Vrsarja

V neposredni bližini Vrsarja, se nahaja eden izmed najlepših kampov v Istri: kamp Valkanela, ki spada v sam vrh ponudbe kampov daleč naokrog. Ena izmed njegovih glavnih odlik je ponudba mobilnih hiš. To so nastanitvene kapacitete sredi kampa, ki zagotavljajo enako stopnjo udobja kot apartmaji ali hotelske sobe. Opremljene so s posteljami, kuhinjo in kuhinjskimi elementi, dnevno sobo, verando, jedilno mizo in vsem ostalim, kar boste potrebovali za to, da se boste v kampu počutili tako, kot da bi bili doma. Sicer se kamp Valkanela nahaja v objemu zaliva, tako da imajo lahko gosti ves čas prekrasen razgled na jadransko naravno krajino.

Plaža, ki jo ponuja kamp Valkanela, je izjemno raznolika. Vsak dan boste lahko izbirali lokacijo za kopanje in sončenje, ki se bo razlikoval od včerajšnje. Tako boste lahko svojo lego našli na kamniti plaži, kjer se bodo skale potapljale v morje, lahko boste pa izbrali tudi prodnato, skalnato in celo peščeno plažo. Nad plažo se razteza bujen gozd v katerem rastejo pretežno borovci, tako da je plaža pravi idilični istrski biser. Kar se ostale ponudbe tiče, kamp Valkanela zagotovo ne skopari. Za invalide je poskrbljeno s posebnim dostopom do sanitarij. V samem kampu se nahajata kar dva supermarketa, ki ponujata vse, kar boste na dopustu potrebovali. Za tiste, ki želijo tudi na dopustu ostati na tekočem z novicami iz sveta, je na razpolago prodajalna časopisov.

Delno pa je kamp pokrit tudi z brezžičnim internetom. Za ljubitelje kulinarike kamp Valkanela ponuja grill gostilno in picerijo. Osvežitev pa lahko najdete tudi v cocktail baru in dveh barih, ki se nahajata na plaži. Kamp Valkanela je sodoben kamp, ki je primeren za vse starostne skupine, pa tudi za družine z otroki, saj je zanje poskrbljeno z velikim otroškim igriščem. Poleg vsega tega pa je poskrbljeno tudi za hišne ljubljenčke, kamp Valkanela ima nameščene tudi tuše za pse.
http://www.campingrovinjvrsar.com/sl

Ni komentarjev:

Objavite komentar